Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2007

Είμαστε όλοι Πακιστανοί (του Μαγγίνα)


Προχτές, Κυριακή, έγινε μια διαδήλωση στο Αιγάλεω εναντίον της ρατσιστικής βίας, που ασκούν τοπικές συμμορίες σε πακιστανούς μετανάστες. Φωνάζαμε «Είμαστε όλοι Πακιστανοί!». Οι αποκαλύψεις πως ο Μαγγίνας, που θέλει να μας φάει τα ταμεία, ενώ βόλεψε την κόρη του σε κυριλέ ταμείο, απασχολεί πακιστανούς ανασφάλιστους στο κτήμα του, με έπεισαν ότι εν αγνοία μας κυριολεκτούσαμε!


Κι επειδή δεν θέλουμε να γίνουμε μετανάστες, από πλευράς εργατικών δικαιωμάτων, αλλά να απολαμβάνουν οι μετανάστες τα ίδια δικαιώματα μ' εμάς, αύριο απεργία!

5 σχόλια:

ΠανωςΚ είπε...

Κρίμα που οι Πακιστανοί του Μαγγίνα είναι φιλοξενούμενοι και δεν μπορούν να απεργήσουν.
Η φιλοξενία σκοτώνει το συνδικαλισμό!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Μωρέ, του την κάνανε τη νίλα μια χαρά. Δεν τους είχε δασκαλέψει τι να πούνε...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή άμα σας φιλοξενούσα στην έπαυλή μου δε θα μου την καθαρίζατε, δε θα μου φτιάχνατε τον κήπο, δε θα μου ταϊζατε τα σκυλιά, δε θα μου πέρνατε και ένα.... καλάθι ψώνια άμα λάχει, αν σας το ζήταγα ευγενικά.

Κακεντρεχείς κι εγκάθετοι στοχοποιείτε τον υπουργό που κλήθηκε να λύσει το ασφαλιστικό με τρόπο βιωματικό και οριστικό. Στο εξής θα είμαστε όλοι φιλοξενούμενοι σε αυτή τη χώρα. Θα δουλεύουμε σχεδόν τζάμπα, δε θα συνταξιοδοτούμαστε ποτέ, αλλά θα έχουμε δικαίωμα να ζούμε σε ένα παράπηγμα δίπλα στο φέουδο του αφέντη μας. Τα άλλα όλα είναι αριστερισμοί και κουμουνισμοί και σατανισμοί μην πω.
τρολ

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Τρολ,
κινείσθε στο ίδιο μήκος κύματος με τον Ηλία Μακρή της Καθημερ'νής.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_11/12/2007_252144

Dylan Dog είπε...

υπάρχει και το ενδεχόμενο να γίνουμε μετανάστες εμείς στο εξωτερικό ! Βέβαια άμα τα βρούμε σκούρα μια σκεπή στου Μαγγίνα θα την βρούμε !