Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Ενθύμιον Γράμου, part I

Βολτάροντας στο δρόμο για την κορυφή της Αλεβίτσας (λεπτομέρειες εδώ) μέσα σε 10 μόνο μέρες μάζεψα αυτούς εδώ τους κάλυκες. Μόνο στο δρόμο, καθώς αριστερά-δεξιά η έκταση δεν έχει αποναρκοθετηθεί και κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να εγγυηθεί ότι είναι καθαρή. Ο κάτω δεξιά κάλυκας περιέχει ακόμη τον κορδίτη. Οι κάλυκες προέρχονται από πολεμικό όπλο της εποχής του Εμφυλίου. Πλην ενός: του πάνω δεξιά, ο οποίος προέρχεται από σύγχρονο όπλο των 9 mm, προφανώς της Αστυνομίας. Για μερικούς ο Εμφύλιος δεν έχει ακόμη τελειώσει...

3 σχόλια:

ΠανωςΚ είπε...

Χα! Και μόλις διάβασα ένα νέο που έλεγε μεταξύ αλλων πως η εισαγγελία ζητά να μη γίνει χρήση χημικών εναντίον των διαδηλωτών της ΔΕΘ, "όπως συνέβαινε παλιότερα, με αποτέλεσμα να μετατρέπεται η περιοχή σε κρανίου τόπο" (κάνει και χιουμορ ε;).
Απ' την άλλη βέβαια ο γνωστός και μη εξαιρετέος Φλωρίδης ζητά άμεση παρέμβαση των ΜΑΤ εντός του πανεπιστημιακού ασύλου σε περίπτωση που λάβουν χώρα αξιόποινες πράξεις.


ΥΓ Με αρέσουν τα λυνξ του ποστ αυτού: είναι πολυσυλλεκτικά!

Turdus Merula είπε...

Γειά σου Σκύλε,
βάδισες βλέπω το δρόμο των ανταρτών.Πολύ χαίρομαι και ζηλεύω ταυτόχρονα,γιατί ακόμη δεν έχω καταφέρει να πάω στο Γράμμο.
55αρες και 61 είναι γεμάτη η Γυάρος ,πίσω απο το κτίριο του αναρρωτήριου,αλλά και στη "συκιά",που πρίν τούς σκοτώσουν ,τούς κρεμάγανε...
...όσο για την 9άρα,κοίταξε τον κώλο της.Αν είναι 9χ19 κι όχι 9χ21 δεν είναι της Αστυνομίας...(Glock ή Usp)

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

ΠανωΚάτως: ματωμένου ή κενού κρανίου, θα εννοούσε...

ΜΖ: Γράμος με ένα «μ», καθώς το όνομα δεν έχει καμμία σχέση με τη «γραμμή». Ναι, αυτό ήξερα κι εγώ για τις 9άρες αλλά ποιός θα πήγαινε 'κεί πάνω με άσχετο όπλο; Εκεί όπλα έχουν είτε οι μπάτσοι, είτε οι λαθρέμποροι κι αυτοί σε ανατολικά διαμτρήματα... Θα τηνε μετρήσω με το παχύμετρο και σε περίπτωση ανακρίβειας θα αναθεωρήσω το δημοσίευμα.