Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Ο καταπληκτικός κύριος Αντώνης Κ.


Όπως, ίσως, θα προσέξατε στο προηγούμενο ποστ, χτες μας έριξαν μία χοιροβομβίδα. Σήμερα, το μεσημέρι, οργανώθηκε συνέντευξη τύπου, στην οποία μίλησαν εκπρόσωπος του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, δικηγόρος, εκπρόσωπος του συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης, που πραγματοποιούσε εκδήλωση την ώρα της χοιροβομβίδας, μετανάστες και όποιος άλλος ήθελε να μιλήσει και είχε κάτι να πει επί του θέματος. Καλεσμένοι ήταν διάφοροι φίλοι και σύντροφοι του Στεκιού και βουλευτές. Και πρώτος-πρώτος, νωρίς-νωρίς, ο κύριος Αντώνης Καρράς. Πού το έμαθε; Αυτός όλα τα μαθαίνει!

Αφού στάθηκε όρθιος, αρνούμενος πεισμόνως την θέση που του παρείχε ο νεαρός Αφγανός, μετά το τέλος των εισηγήσεων θεώρησε σκόπιμο να διευκρινίσει στους νεότερους το μέγεθος της καταστροφικής ισχύος μιας χειροβομβίδας: «Εγώ τις σοβιετικές χειροβομβίδες δεν τις γνώρισα αλλά οι εγγλέζικες που ξέρω καλά, σκοτώνουν τα πάντα σε ακτίνα 10 μέτρων!» είπε, συνδέοντας με δύο λόγια τα Δεκεμβριανά του '44 με τα Δεκεμβριανά του ΄08! Τόσο απλά.

Κύριε Αντώνη, είστε απίθανος και σας αγαπάμε!

11 σχόλια:

Green_revenger είπε...

Αρχηγός ο κυρ Αντώνης σκύλε
αυτός δεν θα το μάθαινε ;
g r

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Και λεβέντης από τους λίγους, περικαλώ!

Rodia είπε...

Ξέρεις ποιο είναι το βλακώδες; Οτι σε σημαντικές προσωπικότητες, στους ελάχιστους αληθινους ανθρώπους που έχουν απομείνει, μερικοί "προσγειωμένοι" κολλούν το επίθετο "γραφικός" και καθαρίζουν το τοπίο για νέους φερέλπιδες φελλούς.
ΟΥΦΦΦ.. κάπου το έγραψα κι αυτό και ηρέμησα. Να είσαι καλά Σκύλε μας :)

nikolakisdiaselos είπε...

και για να το συμπληρώσω, το κόμμα το οποίο τιμάει με την παρουσία του, αντί να τον έχει σημαία, μου μοστράρει όλα τα ρεμάλια της...χαριλάου τρικούπη. βρε ουστ σοσιαλοδημοκρατικά ψώνια...

demetrat είπε...

παναγία μου, τι στο καλό θα κάνουμε που φεύγουν ένας ένας,και αντικαταστάτες δεν υπάρχουν;
δ

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

@ Rodia: γραφικός ο κυρ-Αντώνης; Ας καγχάσω, κουνώντας την ουρά μου! Γραφικοί είναι αυτοί οι μπουλο-γιάπηδες όταν κλαψουρίζουν στα πρωτοσέλιδα και (σπανίως) στα δικαστήρια επειδή τους πιάσαν με το χέρι στο βάζο με το γλυκό.

@ nikolakisdiaselos: το κόμμα το οποίο τιμάει με την παρουσία του, τον έχει κάνει αριστερό άλλοθι, περιμένοντας να ξαναφάει με χρυσά κουτάλια. Ντρέπουνται γι' αυτόν επειδή είναι τίμιος!

@ demetrat: να τους τιμάμε όσο είναι εν ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Ήμουν κι εγώ στο Στέκι την ώρα της συνέντευξης. Αυτός που ρώτησε τον Γιαννόπουλο για τις επόμενες κινήσεις του Δικτύου και των άλλων οργανώσεων. Τον είδα και τον άκουσα και τον Καρρά . Τεράστια ψυχή!
Υ.γ.: με βλέπω και σε μια φωτογραφία εδώ!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Χοχοχο!
Πώς και δεν ήρθε και το «βαμπίρ» να το κεράσομε ένα καφεδάκι, να ξενερώσει;
Συγνώμη, κιόλας, γιατί μάλλον σε έσπρωξα καθώς περνούσα.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά, πως μπορεί να είναι στον πολιτικό χώρο που είναι?

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Είπαμε, ΙνΛοβ, είναι τίμιος! Και αγαπησιάρης.