Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Να πάρτε το Ποντίκι!



Όπως, ίσως, ξέρουτε δεν είμαι κάνας σκύλος απ' αυτούς που φέρνουν τις παντόφλες στο αφεντικό τους (αν και με την τρέχουσα εργασιακή ανασφάλεια, ποτέ δεν ξέρεις) ή που πάνε στο περίπτερο και του ψωνίζουν εφημερίδα. You can't teach an old dog new tricks, που λέμε και στο χωργιό μου. Κατ' εξαίρεση, όμως, σήμερα πήρα το Ποντίκι γιατί έχει ένα σοβαρό κείμενο. Και δεν εννοώ της Τίνας Μπιρμπίλη...



Κάντε κλικ στην εικόνα, για να μεγαλώσει.

14 σχόλια:

dimitris είπε...

ΣΤΗΝ ΛΙΝΑ?ΗΜΑΣΤΕ ΓΕΙΤΟΝΕΣ?ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ[ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ-ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΚΟ]''ΗΤΑΝΕ''-''ΕΙΝΑΙ''ΣΤΗΝ ΚΩΝ.ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ 36. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ''ΜΠΑΝΙΑ''ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΓΚΥΖΗ.ΤΟ''ΠΡΟΒΛΗΜΑ''ΤΟΤΕ ΗΤΑΝΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΑ''ΕΚΟΒΕ''ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ,ΨΙΛΟΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣ ΤΟ''ΑΓΝΩΣΤΟ''ΚΑΙ''ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ''ΣΕΞ,ΒΟΥΡ ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ''ΤΣΟΝΤΑ''ΣΦΗΝΑ ΣΤΗΝ''ΤΣΟΝΤΑ'',ΧΟΥΝΤΑ,ΕΦΗΒΕΙΑ,Μ....ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ.ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ''ΘΡΑΝΙΑ''ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ.ΧΑΙΡΕΤΑΙ.

Ο Λύκος της Στέππας είπε...

Άμα συλλάβιζαν σωστά το blogger, θά'τανε καλύτερο :Ρ

aKanonisti είπε...

Να χαρώ σκυλο-δόξες!!!!!

:-)))))

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Βαδίζοντας στα χνάρια διασημοτήτων...

aKanonisti είπε...

Γκουχου Γκούχου (βηξ)....

Με τάπωσες....

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΠανωςΚ είπε...

Καλά μωρέ, κοτζάμ σκύλος δεν ντρεπεσαι να σ' εκδίδει ένας πόντικας;

(αντε και στην εφημερίδα της κυβερνήσεως...)

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Ε, πώς ΠανωΚάτε μ'! Ως γνωστόν, οι σκύλοι και οι πόντικες μισούμε τις γάτες. Κι επιπλέον, επειδή ζούμε στη χώρα της οικογενειοκρατίας, υπεύθυνη ύλης είναι μία ... Βάλια!

demetrat είπε...

άντε, πάντα τέτοια.
και σ' ανώτερα να σε καμαρώσουμε.
δ

Ανώνυμος είπε...

Σκύλε, είσαι ωραίος, ό,τι και να πω….
Θα μιλήσω στον Πρόεδρο (της Κοινότητας) να σε ανακηρύξουν Επίτιμο Δημότη, να σου δώσουν το χρυσό κλειδί του Αη-Θανάση (και σύντομα μάλιστα , πριν γίνει ο Καλλικράτης, γιατί μετά …)
Ββσλγς

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Όχι, όχι! Όχι επίτιμο δημότη! Είναι γρουσουζά!

aKanonisti είπε...

Επίτιμο Βλόγερρρ, ίσως?????

:-))))))

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Μη, μη! Όχι επίτιμο! Θυμίζει τον Μητσοτάκη!

Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης είπε...

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά συγχαρητήρια μου δια τας υπέροχας φωτογραφίας του ιστολογίου σας και δια την καταξίωσί σας εις τον εβδομαδιαίον Τύπον.

Με ιδιαιτέραν χαράν παρατηρώ ότι εδημοσιεύσατε τα πονήματά σας εις την εφημερίδαν «Ποντίκι» δια την οποία τρέφομεν οικογενειακώς βαθύτατα αισθήματα αλληλοεκτιμήσεως και στοργής.

Αντίστοιχη είναι και η εκτίμησι μας εις την λαμπρά ιστοσελίδα σας με τας υπέροχας εικόνας, αστικάς και εξωτικάς. Ως είναι υποθέτω κατανοητόν εις υμάς, λόγω ηλικίας είναι πλέον δύσκολο να συνεχίσω να υπάγω εις ανάλογας τοποθεσίας μετά της συζύγου μου. Δι’ αυτό απολαμβάνω να ταξιδεύω νοερώς εις τέτοια μέρη. Αισθάνομαι ιδιαιτέρως ευτυχής διατί ανεκάλυψα το περίφημον ιστολόγιον σας λίγες μέρες αφ’ ότου ολοκλήρωσα την ανάγνωση ενός θαυμασίου ημερολογίου που μου απέστειλεν ο πρέσβης της πανεμόρφου Αϊτής κι ως εκ τούτου ημπορώ να αφιερώσω άφθονον χρόνον δια να θαυμάσω τα υπέροχα τοπία της πατρίδος μας και των παρθένων αθανάτων δασών της.

Σας ασπάζομαι και σας χαιρετώ,
Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Κύριε Πρόεδρε,
είναι τιμή για το ταπεινό ιστολόγιο του σκύλου της Βάλιας Κακούτη να δεχθεί την επίσκεψή σας!

Σας εύχομαι τα καλύτερα και ανεξαρτησία στην Κρήτη το 2012!