Τρίτη 10 Απριλίου 2007

Τουνάιτ γουί ντάιν ιν Ανω Πλάτανος, Αχάια!

Προσοχή στη λεπτομέρεια: το άγαλμα έχει βγει από δύο καλούπια. Ο γύψος του κάτω καλουπιού κιτρίνισε και ξεθώριασε από τον ήλιο!



Φωτογραφίες από τη μερακλήδικη διακόσμηση της εισόδου βίλας με εξαιρετική θέα στον Ανω Πλάτανο Αχαϊας. Το 4Χ4 και το κάμπριο στο υπόγειο γκαράζ δεν φαίνονται αλλά υπάρχουν. Πάσχα 2007.

8 σχόλια:

ΠανωςΚ είπε...

Μα καλά, όλα τα καλά τα είχανε, σεκιούριτι δεν είχανε να διώχνουνε τους σκύλους με φωτογραφικές μηχανές;

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Ρε συ, είμαστε κιμπάρηδες εμείς οι Αχαιοί. Όχι σαν τους τσιφούτηδες τους Σπάρτανς, που είδανε οι ξενόφοβοι έναν τόσο δα στρατούλη, ούτε μύριο, και τρέξαν να τον εμποδίσουν.
Εδώ, οι πόρτες είναι ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα στη βίλλα του μάστορα. Να βλέπει ο κόσμος και να θαυμάζει. Τι το πέρασες;

ΠανωςΚ είπε...

Δηλαδή πρόκειται για θιασώτες του "η τέχνη για το λαό";

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Όχι μόνο για το λαό αλλά και από το λαό, φίλε μου!
Και καλά, ο πολεμιστής του Ριάτσε είναι τέχνη. Το κάγκελο, κύριος, δεν είναι τέχνη; Για πιάσε εσύ το γυψοκάλουπο να σε δώ τι τέχνη θα κάμεις! Για πιάσε το φερφορζέ να δούμε πόσ' απίδια πιάνει ο σάκος!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο δικηγόρος! (τι, δεν είναι δικηγόρος; και πού το ξερεις εσυ;)
Αλλά ρεφορμιστής. Τι να μας πει μπροστά στον γιατρό, αυτόν ντε στο Αγρίλι.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Ποιό γιατρό; Τον αμερ΄κάνο πο ΄φκιαξε την πολυκατοικία Ντίσνεϊλαντ με Δούρειο Ίππο στο πάρκινγκ; Θεός! Και τι Θεός, Ημίθεος!
Ρε συ, στ' Αγρίλι ήμανε το καλοκαίρι, με δουλεύεις για με 'ξέρεις; Θα με ξέρεις για να με λινκάρεις στο Γιερεμπατάν...

Ανώνυμος είπε...

Εεεεεεεεεεεεεεεεεχμμμ...

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Για να καταλάβουτε πόσο καρακιτσαριά είμεθα εκεί κάτω, πρόσφατα πλεροφορήθηκα ότι ένας τυπάκος από κοντινό χωριό κατέβαλε 200.000 ευρά (ναι, πέντε μηδενικά) για να αγοράσει Lαmborghini (κίτρινη, υποθέτω) και μετά διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να την πάει ούτε καν στο σπίτι του, διότι ο δρόμος έχει πολλές λακούβες και σαμαράκια και το τέρας βρίσκει κάτω, τόσο χαμηλό που είναι!