Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

«Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε...»





Από τα «μπάνια του λαού» του πατρός
στο «αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» του υιού!
Κι άλλο θαλάσσωμα ενόψει!

28 σχόλια:

aKanonisti είπε...

Θελω τέτοιο στρώμα!!!!!!!!!!!

Που το βρήκες ωρε?????

Χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Απίστευτο!!!!!!!!!!!!!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Σε μία πισίνα μέσα!

aKanonisti είπε...

Αραγε... θα χωρούσε ο φοίνικας κάτω από τις καμάρες????

Χχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Μπα, όχι, είναι πολύ ρουστίκ, μπίντεμαγιερ!

ΠανωςΚ είπε...

Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε τη χόρα (sic)!

demetrat είπε...

μ αρέσει , που μας έβαλε δίλημμα.
ΝΑ ΒΟΥΛΙΆΞΕΤΕ ΝΑ ΒΟΥΛΙΆΞΕΤΕ.
:))))))

demetrat είπε...

Ζεστάθηκες,έ; ωραίο το καλοκαιρινό , πιό άνετο.
:)

ΠανωςΚ είπε...

Σήκω Αντρέα για να δεις το σκυλί της Αλλαγής!

kapetanios είπε...

Αλλαγές βλέπω !

demetrat είπε...

Πονηρέ καπετάνιο
μόλις άκουσες την απελπισία του Γιωργάκη ,ίσα εσύ.
δ

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Δεεεεν πιστεύω καπετάνιο να θές να γίνεις ναυαγοσώστης του ΓΑΠ...!!!

kapetanios είπε...

@Σκύλε μ και Μανδαμ D
Εμείς έχουμε από καιρό βουλιάξει!
Απλά προσπαθούμε να δούμε μέχρι που φτάνει η ηλιθιότητα των μεν και των δε!
( πάντως ο ΓΑΠ έχει βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για το βραβείο της ανοιχτής παλάμης μιας και ο άλλος , όντας λιγότερο βλάκας , την κάνει τουμπεκί σφυρίζοντας αδιάφορα.. )

ecobubble είπε...

"Τσίτσο το λιμάνι φεύγει"...


Ακανόνιστη θα δώσουμε μάχη κι εγω το θέλω!!!!!
xaxaxaxaxaxxaxa

bunnysuicides είπε...

εις τον αφρό εις τον αφρό της θάλασσας
η αΓΑΠη μου η αΓΑΠη μου κοιμάταιιιι
πάαααρακαλω σας κύματα
στον πάτο να τον πάτεεεεε

kapetanios είπε...

Μαθήματα ξένων γλωσσών
-Ντιμπέιτ
-Κλάϊνμάϊ

aKanonisti είπε...

Καρατζαφέρης: Δεν είμαι ακραίος...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαα

demetrat είπε...

Παπαρήγα:Ούτε με εισαγγελέα δε θα επιτρέψουμε έρευνα στα οικονομικά μας.
(αμ πέστο μας κυρά μου επιτέλους!)

kapetanios είπε...

Δημητρούλα μ
Το θέμα που προέκυψε με το ΚΚΕ και τον Γερμανό αλλά και η παραφιλολογία που αναπτύχθηκε γύρω από τον έλεγχο ή μη των οικονομικών του καταλαβαίνεις πολύ καλά ότι καλλιεργήθηκε μέσα στα πλαίσια μιας , άθλιας να μου επιτρέψεις να πω, προπαγάνδας εναντίον του.
Εκτός εάν νομίζεις ότι το κόμμα αυτό εμπλέκεται με τίποτε οφ σορ εταιρίες που επενδύουν στον Ντουμπάι :))
Να μαστε σοβαροί δηλαδή.
Το πρόβλημα με αυτόν τον χώρο είναι πολύ πιο σοβαρό!
Και αφορά τις πολιτικές του θέσεις απέναντι σε ότι προοδευτικό , δημοκρατικό, διαφορετικό, υφίσταται μέσα στο παρόν ( όχι ότι με το παρελθόν τα πήγαινε και καλύτερα!)οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό περιβάλλον.
Και στο κάτω κάτω εάν ήθελαν να είναι ειλικρινείς εκεί στον Περισσό ας έλεγαν ότι η ψήφος στις ευρωεκλογές που μας έρχονται σε ότι έχει να κάνει με το ΚΚΕ αποτελεί μια επιβράβευση στην θέση του "έξω από την ΕΟΚ" του πρόσφατου παρελθόντος.
Καμία ψήφο το λοιπόν στο ΚΚΕ στις ευρωεκλογές γιατί ,εάν το χουμε ξεχάσει, αυτές οι εκλογές αφορούν την ΕΕ και το μέλλον της , ένα μέλλον στο οποίο το ΚΚΕ δεν θέλει να έχει θέση. Με γιά του με χαρά του ! Αλλά μην μας δουλεύει κι από πάνω!
Καλημέρα είπα?

Ανώνυμος είπε...

Πρόσθεσε και κάτι άλλο η Παπαρήγα που δεν εσύ δεν το προσπέρασες εύκολα demetrat: ότι το ΚΚΕ δεν διαχειρίζεται,ούτε και διαχειρίστηκε ποτέ,λόγω θέσης,τον κρατικό κορβανά,όπως έκαναν π.χ. Πασοκ και ΝΔ και ότι τα χρήματα που διαχειρίζεται προέρχονται από τις εισφορές μελών και οπαδών του.

Οποιοσδήποτε λοιπόν έλεγχος επί των οικονομικών του ΚΚΕ θα παρέπεμπε απλά σε άαααλλες εποχές και ο νοών νοείτω.Άν,τώρα,εσένα δε σου θυμίζει τίποτα αυτό,ρώτα και κανα ηλικιωμένο φίλο ή συγγενή σου.


Αλλά επειδή τα παπαγαλάκια δεν λείπουν όπως φαίνεται από κανένα χώρο καλό είναι να μη χάνει κανείς χρόνο και να υποβάλει το ερώτημα ευθέως όπως έκανε ο Πάγκαλος:

Έχει σχέση ή όχι το ΚΚΕ με τον Γερμανό και τελικά οφελήθηκε ή όχι από την πώληση του ΟΤΕ?

Τώρα θα μου πεις σε ερωτήσεις του τυπου είσαι ή όχι ελέφαντας, με μπόλικη δόση λασπουριά μέσα της πόσω μάλλον επειδή δεν συνοδεύεται από στοιχεία (ενδείξεις έστω) που να δείχνουν ότι υπάρχει σύνδεση ΚΚΕ-Γερμανού,αν ήταν άλλος θα απαντούσε ανάλογα και εδώ η Παπαρήγα απάντησε-λάθος κατά τη γνώμη μου- πολύ ευγενικά.


Αυτά για τους καλόπιστους.Οσο για τα λαμόγια της πολιτικής που πάντα υπήρχαν,υπάρχουν και θα υπάρχουν και τα οποία φωλιάζουν παντού, αυτοί θα συνεχίσουν το γνωστό χαβά τους.Σήμερα αυτό,αύριο το άλλο.


Αλλα τα κουσούρια το ΚΚΕ.

demetrat είπε...

ανώνυμε , δεν πολυκατάλαβα τι λες.

demetrat είπε...

Kapetanie

αυτό που με έκανε να γελάσω ιδαιτέρως, και πιό πολύ γιαυτό ανέφερα τη δήλωση της Αλέκας, ήταν το γιατί δεν θα το επιτρέψει.
......................
γιατί λέει ,
σήμερα το 2009 ,
αν δημοσιοποιηθουν οι ανθρωποι της εργατιάς που στηριζουν οικονομικά το κόμμα, θα απολυθουν ευθύς απ' την φασιστικη εργοδοσία.
΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
Εμ άμα λέει τέτοια, κοιλιακούς κάνεις απ το γέλιο.

(και μονο γιαυτό το ανεφερα.Ουτε που ξερω για το γερμανο)

kapetanios είπε...

@ανώνυμεσυγνώμη αλλά αυτό που είπε η Παπαρήγα είναι πολιτική κοτσάνα ολκής!
Δηλαδή η ανάμειξη ενός πολιτικού κόμματος ( το οποίο παραμένει και θα παραμείνει στον αιώνα τον άπαντα στην αντιπολίτευση)με επενδύσεις και μετοχές σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία δεεεεεεεν έχει πολιτική, οικονομική, φορολογική, κοινωνική σημασία??!!
Ένα τέτοιο ζήτημα δεν αφορά την "κάθαρση" για την οποία φωνάζει και σκούζει η κυρία και το κόμμα της?
Είπαμε ότι δεν έχει σχέση με τον Γερμανό ( μιας σχέση η οποία θα φαινόταν με μια απλή έρευνα στον Γερμανό, εάν με εννοείς) και ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια αισχρή ( όσο αισχρός μπορεί να είναι ο Πάγκαλος που σημειωτέον ανήκει εις τους σοσιαλιστάς και ουχί εις τους βάρβαρους) προπαγάνδα εναντίον τους αλλά μην το πολιτικοποιούμε το θέμα της άρνησης γιατί έχει 400% άδικο!

@Μανδαμ Dόσο για την φασιστική εργοδοσία στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί

Ανώνυμος είπε...

...η ανάμειξη ενός πολιτικού κόμματος... με επενδύσεις και μετοχές σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία?


Για κάντο πιο λιανά αυτό Kapetanie
γιατί δεν τόπιασα.

Εννοείς το Γερμανό? Μα η Παπ. δεν αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση ή κάνω λάθος? Ή μήπως ο Πάγκαλος δημοσιοποίησε τίποτα στοιχεία επ'αυτού και χάσαμε το επεισόδιο?

demetrat είπε...

εμ! γιαυτό σου λέω πως το καλύτερο που μπόρεσα να κανω
ήταν κοιλιακοί.

kapetanios είπε...

@ανώνυμεεάν πάψεις να διαβάζεις διαγώνια, ενδεχομένως δεις ότι αυτά που μου ζητάς να κάνω λιανά, τα χω κάνει( πιο λιανά δεν γίνεται) στην τοποθέτηση μου!
Τα λέμε

@Μανδάμ Dεάν πάρουμε σαν παράδειγμα σοσιαλιστικής και φιλεργατικής πρακτικής-στάσης τα πεπραγμένα του ΚΚΕ στον Ριζοσπάστη και στους εργαζόμενους δημοσιογράφους του, τότε....
Καληνύχτα ( και κάνε κουράγιο με τους μαστόρους που μάζεψες στο τσαρδί σου :))

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε ότι δεν έχει σχέση με τον Γερμανό…αλλά η ανάμειξη ενός πολιτικού κόμματος…με επενδύσεις και μετοχές σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία δεεεεεεεν έχει πολιτική, οικονομική, φορολογική, κοινωνική σημασία??!!


Ανάγνωση όχι διαγώνια: Δεν έχει σχέση με το Γερμανό, αλλά…έχει σχέση με το Γερμανό (επενδύσεις και μετοχές σε μεγάλη εταιρεία)


Και αμέσως μετά:

Ένα τέτοιο ζήτημα δεν αφορά την κάθαρση" για την οποία φωνάζει και σκούζει η κυρία και το κόμμα της?

Kapetanios γιατί το κουράζουμε?
Θα είχε οπωσδήποτε σημασία διότι θα αφορούσε την " κάθαρση" υπό την προϋπόθεση όμως ότι το ΚΚΕ θα ήταν αναμεμειγμένο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Είναι όμως?

Εχει επενδύσεις ή μετοχές στο Γερμανό το ΚΚΕ? Αν κρίνουμε από τις δηλώσεις της Παπαρήγα δεν έχει.Τότε σε ποια άλλη μεγάλη ιδιωτική εταιρεία αναφέρεσαι αγαπητέ? Πού αλλού να ψάξουμε αν όχι εκεί ?


Γνώμη μου: Αν είχε επενδύσεις ή μετοχές σε οποιαδήποτε άλλη μεγάλη ή μικρή ιδιωτική εταιρεία τότε και μόνο τότε θα ήταν υποχρεωμένο το ΚΚΕ να μη ζητήσει να εξαιρεθεί από τους συνήθεις φορολογικούς και άλλους ελέγχους. Κάτι που γίνεται π.χ. με την Τυποεκδοτική.

Το θέμα όμως που προέκυψε, μέσω Πάγκαλου, αφορούσε αποκλειστικά τον Γερμανό και τις υποτιθέμενες αλλά αναπόδεικτες σχέσεις του με το ΚΚΕ.

Αναπόδεικτες, όχι μόνο επειδή ο Πάγκαλος δεν προσκόμισε, ως όφειλε, οποιοδήποτε στοιχείο, αλλά και διότι γνώριζε εκ των προτέρων, αυτός και άλλοι, ότι είναι πρακτικά αδύνατον να γνωρίζεις σε μία ανώνυμη μετοχική εταιρεία ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης των μετοχών που έχει στην κατοχή του.

Το πρόβλημα βέβαια δεν το έχει μόνο ο Πάγκαλος με την γκαιμπελική τακτική του πες πες κάτι θα μείνει αλλά και τα κάθε είδους παπαγαλάκια με τα αμβλυμένα, λόγω φθοράς ανακλαστικά, και λόγω εκλογών διότι μετά τις εκλογές μην τους είδατε μην τους απαντήσατε, όλα αυτά πάπαλα.

Παρά όμως τις αντιφάσεις σου που τις επισήμανα στην αρχή, αναγνωρίζεις και εσύ ο ίδιος τελικά ότι άλλα πρέπει να καταλογιστούν στο ΚΚΕ. Που δεν έχουν όμως να κάνουν με το θέμα της ημέρας που είναι άλλο.


Κλείνοντας όμως και για μη φανεί ότι το αποφεύγω να πω και τη δικιά μου γνώμη:

Είναι πιθανόν το ΚΚΕ να έχει μετοχές στο Γερμανό(και όχι μόνο) και πράγματι να βγήκε και αυτό ωφελημένο οικονομικά από όλη αυτή την ιστορία.

Αυτό όμως δεν αποδεικνύεται,οπότε πάμε για άλλα,και δεν αποδεικνύεται γιατί αυτοί που συνδιαλέγονται δρουν ανενόχλητοι στα παρασκήνια, υπό πλήρη κάλυψη και έχουν δικούς τους κανόνες. Σου δίνω μου δίνεις, όχι μόνο οικονομικά αλλά και πολιτικά, αυτό γίνεται.


Οι κόντρες, για ενίσχυση των θέσεων τους στη συναλλαγή, όσο για την κάθαρση…το σύστημα πρέπει να ζήσει και θα ζήσει έστω κι αν φάει μερικά παιδιά του. Αυτό βέβαια, όταν ο κόμπος(τους) φτάσει στο χτένι(τους).

kapetanios είπε...

@ανώνυμε
πραγματικά δεν σε πιστεύω!
Έγραψες όλο αυτό το κατεβατό πάνω σε κάποιο σενάριο που αφορά την δική σου ,διαγώνια πάντα, "μελέτη" του σχόλιου μου!!
Η σειρά των απαντήσεων -σχολίων έχει ως εξής:

Λές:"..Πρόσθεσε και κάτι άλλο η Παπαρήγα που δεν εσύ δεν το προσπέρασες εύκολα demetrat: ότι το ΚΚΕ δεν διαχειρίζεται,ούτε και διαχειρίστηκε ποτέ,λόγω θέσης,τον κρατικό κορβανά,όπως έκαναν π.χ. Πασοκ και ΝΔ και ότι τα χρήματα που διαχειρίζεται προέρχονται από τις εισφορές μελών και οπαδών του.
Οποιοσδήποτε λοιπόν έλεγχος επί των οικονομικών του ΚΚΕ θα παρέπεμπε απλά σε άαααλλες εποχές και ο νοών νοείτω.."
Και απαντώ:"..συγνώμη αλλά αυτό που είπε η Παπαρήγα είναι πολιτική κοτσάνα ολκής!
Δηλαδή η ανάμειξη ενός πολιτικού κόμματος ( το οποίο παραμένει και θα παραμείνει στον αιώνα τον άπαντα στην αντιπολίτευση)με επενδύσεις και μετοχές σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία δεεεεεεεν έχει πολιτική, οικονομική, φορολογική, κοινωνική σημασία??!!
Ένα τέτοιο ζήτημα δεν αφορά την "κάθαρση" για την οποία φωνάζει και σκούζει η κυρία και το κόμμα της?.."
Δηλαδή ότι η πολιτική απάντηση της Παπαρήγα ότι δεν χρειάζεται να ερευνηθούν τα οικονομικά ενός κόμματος που δεν διαχειρίζεται δημόσια κεφάλαια είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!Ξαναλέω στην περίπτωση που επιμένεις να μην καταλαβαίνεις, ότι η όλη ιστορία περί Γερμανού και ΚΚΕ ήταν μια απλή προπαγάνδα και βεβαίως πρέπει να τους στείλει στο διάολο.
Στην περίπτωση όμως που υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ( οι οποίες στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχουν λέμεεεεε!) για ανάμιξη ενός πολιτικού χώρου σε επενδύσεις κλπ, ΤΟΟΟΟΟΤΕ η άρνηση τύπου Παπαρήγα ( και άσε τις "άλλες εποχές" στην άκρη) είναι κατάπτυστη!
Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε τώρα :)
Καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη καπετάνιο,
αλλά ο οποιοσδήποτε μετά από τέτοιο "πήδημα" που έφαγε η Παπαρήγα με την γλειώδη επιχείρηση Πάγκαλος με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσε.

Επειδή όμως ξεκίνησε η θερινή σεζόν λέω να κάνω μια περαιτέρω προσπάθεια με τους κοιλιακούς γιατί με τέτοια χάλια...μόνο διαγωνίως θα μας βάζουν στις πλαζ.