Δευτέρα 2 Απριλίου 2007

Καβούρι με γονίδια μαϊμούς;





Τι είναι τούτο πάλι; «Aπομίμησις Kαβουριού Surimi». Διαβάζω στου Δημήτρη διάφορα σκανδαλιστικά ψαρολαγνικά και βγαίνω βόλτα στη γειτονιά μου και τι βλέπω, ο έρ'μος;
Τι είναι τούτο; Το καλαμάρι του βαρκάρη;

7 σχόλια:

ΠανωςΚ είπε...

Μην το δοκιμάσεις Σκύλε, προτού αποφανθεί ο Ευαγγελάτος!

ΠανωςΚ είπε...

ασχετο: φτιάξε το ρολόι σου! Ειδα δύο και δεκατέσσερις και τρόμαξα ότι πρέπει κιόλας να φύγω για δουλειά, κι ούτε τον καφέ μου δεν απόπια!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Άμαν είναι να περιμένω την έγκριση του Ευαγγελάτου, θα το φάω κι ας με φάει!

nikolakisdiaselos είπε...

προτείνω για σήμερα αστακούς παστίτσιο από ιχθυόσκαλα..

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Μπα, θα φάω γουρούνι πλακί.

dimitris-r είπε...

Έλα βρε σκύλε, αφού βλέπεις σου κάνουνε "γκούτσου γκούτσου" για να σε ξεγελάσουνε και να σου πουλήσουνε φύκια.
Αλλά σου το λέει καθαρά Σουρίμι δηλαδή παράγωγο σάρκας ψαριού αγνώστου προέλευσης και ποικιλίας, με γευστικές, χρωματικές και σταθεροποιητικές επεμβάσεις ώστε η μαϊμού να πάρει σχήμα, γεύση, χρώμα καβουρόψυχας.
Απελθέτω!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Αχ, βρε Δημήτρη μ', εγώ που δεν ξέρω ιαπωνέζικα νόμιζα ότι το «σουρίμι» είναι κάτι σαν το «σούσι», τρόπος παρασκευής δηλαδή!
Οπότε, δεν είναι μαϊμού αλλά γορίλλας αγνώστου προελεύσεως!
Πίσω γορίλλα!