Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος σήμερα...


Και οι εφημερίδες μας έχουν ταράξει στα οικωλογικά ένθετα.
Κι εγώ ανυπομονώ να ξαναβρεθώ στο φυσικό μου περιβάλλον.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σκύλε, πώς τη τράβηξες μωρέ αυτή τη φωτογραφία; Κλωνοποιήθηκες; Εσύ στο τιμόνι και ο εαυτός σου πίσω από τη φωτογραφική μηχανή ταυτόχρονα; Ή σε τράβηξε ο πιλότος του πυροσβεστικού ΕΡΙΞΟΝ (με τη προβοσκίδα), όταν πετούσε για τη Μόρφα;
ο Βοβουσολόγος

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Το τρίτο! Περίπου... 'Οταν πλησίαζα στην κορφή της Αλεβίτσας, όπου ήταν ήδη οι άλλοι εθελοντές της δασοπροστασίας, κάλεσα στον ασύρματο και ζήτησα να βγάλουν το αυτοκίνητο φωτογραφία, καθώς ανεβαίνει στο χωματόδρομο.

ΥΓ εξαιτίας αυτού και άλλων χωματόδρομων, το Kangoo αν και 4Χ4 γύρισε στην Αθήνα με πλατφόρμα της ΕΛΠΑ καθώς διαλύθηκε ο δίσκος του συμπλέκτη.

ecobubble είπε...

Εγώ σκύλε ανυπομονώ να φύγουν απο τη γειτονιά μου [ το Πεδίον του Αρεως]... Δεν φτάνει που το έκαναν σαν τα μούτρα τους μας έχουν τσακίσει τις τελευταίες μέρες και με τις συγκεντρώσεις τους!!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Ξαδέρφη και γειτόνισσα, χτες το βραδάκι άκουγα βαρελότα και νόμισα ότι έβαλλαν κατά του ΓΑΠ! Παραδόξως δεν τον πέτυχαν!
Στο καλό να πάνε και να μας γράφουν. Που έτσι κι αλλιώς το κάνουν...

kapetanios είπε...

9 και σήμερα
Κι αν ήταν στο χέρι μου θα κανα να δω στεριά κι ανθρώπους και τις 17 μέρες που χω ...
Φεύγοντας να πάρετε κανα πανό και καμιά σημαία μαζί σας είπε ο ΓΑΠ στους παρατρεχάμενους χειροκροτάκηδες στην συγκέντρωση , για να αποδείξουμε την πράσινη συνείδηση και νοοτροπία μας διακατέχει σαν κόμμα ! Η γελοιότητα και η υποκρισία σε συνδυασμό με τον λαϊκισμό είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου προκύψει από πλευράς χαρακτηριστικών ενός πολιτικού άνδρα .

κωστας αδαμοπουλος είπε...

Πριν από λίγο πέσανε και οι στρακαστρούκες του Καραμανλή. Κοτζάμ εξέγερση έγινε το Δεκέμβρη και τόση φασαρία στα εξάρχεια δεν ακούστηκε. Νομίζω ότι μόλις χάσανε την ψήφο των νοικοκυραίων της γειτονιάς.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

@ Kapetanios: πάλι καλά που δεν πήρε τη σκούπα, όπως πριν τρία χρόνια στο ΣΕΦ!

@ Κ.Α.: αποκλείεται! Οι γείτονες της Α' Αθήνας ψηφίζουν Ντόρα και μόνο Ντόρα!