Πέμπτη 15 Μαρτίου 2007

Μια μικρή διαδήλωση

«Είμαστε λουλούδια, δεν είμαστε φυτά!» φώναζαν κάποτε οι πιτσιρικάδες όταν διαδήλωναν. Σήμερα το απέδειξαν και οι τωρινοί πιτσιρικάδες και πιτσιρίκες.

9 σχόλια:

allmylife είπε...

χωρίς να χρειάζεται, όμως.
εμείς πάντα το ξέραμε.





(είμαστε κι' εμείς κάποτε, άλλωστε...)

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Αχ, τώρα νιώθω κάκτος, αγαπητή μου! Πάντως, πολύ χάρηκα που τα παιδιά σήμερα και αψήφισαν την τρομολαγνεία των ΜΜΕ και την είπανε χοντρά στην Μαριέτα. Και δεν άνοιξε μύτη...

allmylife είπε...

κι' εγώ τα καμάρωσα πολύ!


κάκτος εσείς;
λεβάντα εγώ....
(αποξηραμένη)

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Και οι αγωνες συνεχιζονται...

nikolakisdiaselos είπε...

αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι ότι, παρ' ότι άκουγα από ανθρώπους μεγάλους σε ηλικία ότι θα κατεβούν σύσσωμοι κτλ κτλ, είδα τελικά ένα 90% απ' τους διαδηλωτές να είναι φοιτητές. Κι αυτό είναι συγκλονιστικό, είναι απερίγραπτο μετά από τόσες εβδομάδες. Αυτές είναι οι μειοψηφίες; Σκεφτείτε να συμμετείχαν κι όλοι όσοι θίγονται από την κυβερνητική πολιτική δηλαδή. Τις καλημέρες μου.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Το της προηγούμενης Πέμπτης, Νικοδιάσελε, μου θύμισαν το Νοέμβρη του '80. Ξές με τους δύο νεκρούς κλπ. Ε, τότε εμείς κάναμε καμιά βδομάδα να βγούμε από την τρούπα μας. Τα παιδιά, χτες, δεν κρύφτηκαν ούτε στιγμή σε καμία τρούπα. Οι μεγάλοι ψαρώσαμε με τις τηλετρομοκρατίες του Ευαγγελάτου (αύρες, σαύρες, μαύρες κλπ), οι μικροί όχι!

@ Πρέζα TV: το καλό είναι ότι συνεχίζονται από νεότερους και καλύτερους!

nikolakisdiaselos είπε...

δεν έχεις άδικο καθόλου. Απλά νιώθω ότι ήρθε η στιγμή να μπουν μπροστά και οι μεγάλοι. Αν όχι τώρα, πότε;

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Μμμμμμμ, το να μπουν «μπροστά» οι μεγάλοι, σημαίνει και να τους επιβάλουν την ξύλινη γλώσσα τους(μας), τις αγκυλώσεις τους(μας), τις προκαταλήψεις τους(μας)κοκ;

nikolakisdiaselos είπε...

όχι, κάτι τέτοιο δεν του γουστάρω με τίποτα. Να συμπαρασταθούν εννοώ χωρίς ποδηγεσίες κτλ. Μπροστά όταν οι φοιτητές τρώνε ξύλο.