Στο πρώτο πλάνο, τα φιλετάκια του σαργού στεγνώνουν στον ήλιο. Στο βάθος οι πετσέτες στεγνώνουν στον ήλιο. Ευτυχώς δεν τα μπερδέψαμε. Φολέγανδρος, Άνοιξη 2004.
Α, καλά, αυτό πια δεν παίζεται με τίποτα. Μπας και τσιμπήσατε συνταγούλα εκτός από μεζέ; Κι ύστερα για πέστε μας στη γεύση τί έλεγε το μεζεκλίκι. Σε σχέση με τον σαργό που ξέρουμε δηλαδή!
Υ.Γ. Είναι σαργοί έτσι; Το ρωτάω γιατί το μπόι τους είναι αξιοθαύμαστο.
Δημήτρη Ρ., σαργούς μου τους είπανε, σαργούς τους λέω... Είναι χοντρούλια ψάρια, δεν είναι μακρουλά αλλά ο φίλος μου έκοβε από κάθε μεριά μόνο ένα φιλετάκι επίμηκες. Μετά άφησε τα εικονιζόμενα φιλετάκια κάνα πεντάωρο στον αέρα και στον ήλιο και το βράδυ τα έψησε λιγάκι στα κάρβουνα. Σφιχτό κρέας αλλά νόστιμοοοοοοοο....
Ναι ξέρω και σκαθάρι και συναγρίδα και σαλάχι... όλα από "σ" :-) κάνουν για λιάσιμο ε; Αλατάκι; μυρωδικά; Μάλλον ναι ε; Άντε γιατί μας ανοίγεις δρόμους.
7 σχόλια:
Κα-τα-πλη-κτι-κό! :)
Και πού να τα δοκίμαζες, κάπτεν, ύστερα από πέντε μόλις λεπτάκια στα κάρβουνα με λίιιιιιγη ρηγανούλα!
Αντιπερισπασμό στο πρασογούρουνο κάνεις, ε; :))
Α, καλά, αυτό πια δεν παίζεται με τίποτα.
Μπας και τσιμπήσατε συνταγούλα εκτός από μεζέ;
Κι ύστερα για πέστε μας στη γεύση τί έλεγε το μεζεκλίκι. Σε σχέση με τον σαργό που ξέρουμε δηλαδή!
Υ.Γ. Είναι σαργοί έτσι; Το ρωτάω γιατί το μπόι τους είναι αξιοθαύμαστο.
Δημήτρη Ρ., σαργούς μου τους είπανε, σαργούς τους λέω... Είναι χοντρούλια ψάρια, δεν είναι μακρουλά αλλά ο φίλος μου έκοβε από κάθε μεριά μόνο ένα φιλετάκι επίμηκες. Μετά άφησε τα εικονιζόμενα φιλετάκια κάνα πεντάωρο στον αέρα και στον ήλιο και το βράδυ τα έψησε λιγάκι στα κάρβουνα. Σφιχτό κρέας αλλά νόστιμοοοοοοοο....
Τώρα που μ' έβαλες σε σκέψεις, μήπως ήταν σπάροι ή σαβρίδια; Κάτι από «Σ», πάντως, και όχι σκυλόψαρα!
Ναι ξέρω και σκαθάρι και συναγρίδα και σαλάχι... όλα από "σ" :-) κάνουν για λιάσιμο ε;
Αλατάκι; μυρωδικά; Μάλλον ναι ε; Άντε γιατί μας ανοίγεις δρόμους.
Δημοσίευση σχολίου