Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2007

Αιντε κι εγώ! Bonus


Λοιπόν, αρκετά περιαυτολόγησα. Δεν έχω παράπονο από τη ζωή μου, θεωρώ ότι οι φίλοι είναι ο μόνος μας πλούτος. Άλλωστε, εδώ και πέντε-δέκα χρόνια δεν αναζητώ κάποιους που να συμφωνάνε μαζί μου αλλά που να είναι καλοί άνθρωποι. Πέρα από την πραγματική ζωή (όπερ και το σημαντικότερον!) αποκτώ σιγά-σιγά φίλους και στον κυβερνοχώρο. Προτού έρθω στο μπλογκοχώρι, έβοσκα κάπου e-αλλού, όπου απόκτησα e-μπειρία, e-γνωστούς, e-φίλους (και φίλους) και e-αντιπάθειες, e-τσακώθηκα, e-ξεκατινιάστηκα μέχρι που θυμήθηκα ότι η ζωή είναι εκεί έξω!
Θα μου επιτρέψετε, λοιπόν, όσον αφορά την αλυσίδα που με αφορά, να την σταματήσω εδώ, καθώς δεν ξέρω αρκετούς/ες από τούτο το σύμπαν. Κι όσους εκτιμάω, τους εκτιμήσαν άλλοι πριν από μένα και τους έχουν ήδη προτείνει. Μην με θεωρήσετε ζαβολιάρη, έχετέ μου e-μπιστοσύνη ότι είμαι αρκετά γερό θεμέλιο για την πυραμίδα.
Καλλίδρομο, Μάρτης 1988.

ΥΓ Καπετάν Ημίαιμε, σε χρεώνω δύο καραφάκια τσίπουρο! Πληρωτέα στην πλατεία του Περιβολιού Γρεβενών, τον προσεχή Αύγουστο.

11 σχόλια:

Кроткая είπε...

δεν έχω να πω κάτι. πολύ μου άρεσαν όλα. πολύ συμφωνώ!

να είσαι καλά.

(ο κοπράκος του Πεδίου του Άρεως είναι πανέμορφος! Για πολλά κυλίσματα στα χιόνια!)

Κωστής Γκορτζής είπε...

Γειά σου Μαντρόσκυλε με τον καθαρόαιμό σου. Το ραντεβού ισχύει από τώρα. Και επειδή τσίπουρο υπάρχει άφθονο, κατά τον Ιούνιο θα κάνουμε ακόμα μια ...πυραμίδα με πέντε επί πέντε επί πέντε επί... για να 'ρθουν κι άλλοι κι άλλες στο μαγικό βουνό! Με τ'αντίσκηνα στο Γεφύρι του Σπανού στη γιορτή του Μανιταριού με χάλκινα και κλαρίνα!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Γεφύρι του Σπανού, ε; Δεν το έχω δει, αυτό! Πρέπει!Τη γιορτή του Μανιταριού (κοντά στην Κοζάνη;) την έχω ακουστά και πολύ επιθυμώ. Το κλείσαμε!

allmylife είπε...

σας έχουμε (e-μπιστοσύνη).

Σας συνέστησε ο Ημίαιμος,
Πήρατε σκυλί από τον δρόμο,
Μας χαρίζετε Αυτές τις φωτογραφίες,

σας έχουμε.

Κωστής Γκορτζής είπε...

Το γεφύρι του Σπανού είναι πολύ κοντά στα Γρεβενά, στον δρόμο για Κηπουρειό-Κρανιά-Μηλιά-Μέτσοβο.
Κάθε χρόνο εκεί με διήμερο φεστιβάλ μανιταριού γίνεται το έλα να δεις από καλή μουσική και μανιταρομαγειρέματα κάθε είδους. Μέχρι και μανιτάρια γλυκό του κουταλιού, μανιταρόπιτες κ.α.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Ε, άμα έχει αντίσκηνα και χάλκινα και μανιτάρια (εδώδιμα, όχι από τα άλλα) και γίνεται το «Έλα να δεις», τότε σίγουρα πρέπει να πάω να δώ! Σκύλους θα δέχονται, υποθέτω!

Kapetanios είπε...

Εάν το πρόγραμμα λέει κλαρίνα και εγώ μέσα!
Εάν θέλετε φυσικά καθώς σκύλο δεν διαθέτουμε και τα ζωοφιλικά μου αισθήματα σταματούν στο "αχ τι ωραίο που είναι το σκυλάκι... να το χαίρεστε χαχαχα

Κωστής Γκορτζής είπε...

kapetanios, δεν πειράζει που δεν έχεις, θα σου δώσουμε εμείς για λίγο τους δικούς μας. Και τους δύο! :)))

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Όχι, βρε τον άνθρωπο! Τον σκέφτεσαι με δύο σκύλαρους στο λουρί, σερνικούς αμφότερους, από 40 Kg έκαστος, να τσακώνονται για να δουν ποιός θα είναι ο αρχηγός; Θα βελάξει ο χριστιανός!

Ανώνυμος είπε...

Εκεί, στο Γεφύρι του Σπανού, στα αντίσκηνα, καλέ, που σίγουρα θα με πάρει εμένα ο Ημίαιμός μου, μέσα λοιπόν στα αντίσκοινα, θα έχουμε κανα στρώμα της προκοπής ή θα ξεμεσιαστούμε? Είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι, κάποιοι από εμάς...

Κατά τα λοιπά η αυτοπαρουσίασή σας εξαιρετική, Βαλιοκαλντόσκυλο. Και όσο περνάει ο καιρός σιγουρεύομαι πως θα έχουμε και άλλους κοινούς γνωστούς, εκτός από Θοδωρή και Νίκο.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Εμπιστεύεσαι τον Ημίαιμο στα θαλάσσια και την ψυχραιμία; Ε, άλλο τόσο εμπιστέψου εμένα στην οργανωτικότητα (ιδιαίτερα όσον αφορά τες διακοπές) και τον πανικό!

Εκτός από τον Θοδωρή και το Νίκο, και τις Τασία και Βάσω αντίστοιχα, υποψιάζουμαι ότι έχομε συνδιαδηλώσει στο Ναύπλιο το Γενάρη του 2003.