Παρασκευή 23 Μαΐου 2008

Παπαρούνες


Δίπλα στην εθνική οδό. Ωραίες ήτανε.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, και το ίντερνετ νωρίτερα!...
Οι φοβικοί αρχομανείς για να καθυστερήσουν την ολική κατάρρευσή τους και να αποσπάσουν την προσοχή μας από την ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ και τη δοκιμασμένη ΣΥΜΦΙΛΙΩΤΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ, μας ενοχοποιούν συλλογικά για την ανικανότητά τους και τις φυσικές αλλαγές στο κλίμα και πουλάνε πολυτελείς "εναλλακτικές" ολιγόχρονες μπλόφες: βι-αι-οκαύσιμα, τοξικά πάνελ, πανάκριβες ανεμογεννήτριες, "ακίνδυνα" ραδιενεργά κλπ.
Όσοι φίλοι θέλετε, από τους εκατοντάδες που είδατε το βιντεάκι για την κατάρρευση των φοβικών Μάγια (λόγω ξηρασιών μετά από ΨΥΞΗ των ωκεανών και λιγότερες βροχές, όπως ακριβώς συμβαίνει ΣΗΜΕΡΑ), και τις σημερινές προοπτικές, η διεύθυνσή του για να το διαδώσετε είναι:
http://www.youtube.com/watch?v=dXSHtsOztRk
http://aftarkia.wordpress.com
Το μέλλον μας εξαρτάται κυρίως από μας κι όχι από τα σκιάχτρα!
Είμαστε ευγνώμονες στους ιστοχώρους που φιλοξενούν παρόμοιες φιλειρηνικές προτάσεις, τις οποίες τα ιερατεία και τα ΜΜΕ τους αποσιωπούν εγκληματικά, αν και όχι αιώνια!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Είδατε παπαρούνες και μπήκατε, αγαπητέ ανώνυμε;

βιολιστης στη στεγη είπε...

Βρε σκύλε, έχω μιά απορία. Οπου πάς έχεις φωτογραφική μαζί σου, και στο ΚΤΕΟ, να πούμε; Τότε πρέπει νάχεις τεράστια, αλλά κι'ωραία τρέλλα! Εκτός αν τραβάς με το κινητό... Πάντως , πράγματι, η φωτογραφία είναι πολλές φορές, αμεσότερη απο τις λέξεις!

ο αποτέτοιος είπε...

Ναι αγαπητέ σκύλε μήπως είσθε γιαπωνέζικης ράτσας και περιφέρεστε με μηχανή ανά χείρας;

ο αποτέτοιος είπε...

Μάλλον ανά πόδας!!!
:)

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Μμμμμ, ναι! Έχω πάντα μία μικρή φωτογραφική μηχανή στην τσέπα. Αλλά προτιμώ να τραβάω με την «μεγάλη», που έχει καλύτερο φακό.
Είμαι εμμονικό, γιατρέ μου;

Daria είπε...

Είμαι εμμονικό, γιατρέ μου;

Ναι, αλλά δεν πεθαίνεις απ' αυτό. Μη φοβάσαι. Θα ζήσεις πολλά χρόνια με τη μηχανή στο χέρι (προέκταση του ματιού του την έλεγε εκείνος ο Μπρεσόν)