Δευτέρα 12 Μαΐου 2008

Η Αλέκα έκανε δίδυμα!

Όχι αυτή, ρε σαχλαμάρες, αυτή έκανε τρίδυμα! Για την Αλέκα, την αρκουδίτσα της Βάλια Κάλντα, λέω, που η «Καλλιστώ» της είχε περάσει ραδιοκολάρο. Μαθαίνω ότι έκανε διδυμάκια. Η «Καλλιστώ» μας πληροφορεί αναλυτικότερα. Ένας ή μάλλον δύο λόγοι παραπάνω για να μην κατασκηνώσομε φέτος μέσα στο Δρυμό της Βάλια Κάλντα. Άστε την στην ησυχία της...

14 σχόλια:

demetrat είπε...

αυτά να τα πεις στον καπετάνιο, που ετοιμάζεται να ρίξει το σκάφος στο αρκουδόρεμα.
Εξ άλλου, υπάρχουν και μιά χαρά ξενονδοχειάκια στο περιβόλι.Έχουμε και τα τηλέφωνά τους, άμα ενδιαφέρεστε.
δ

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Το σκάφος θάναι ωραίο, να το κάνομε μπανιέρα για τα δίδυμα!
Εκτός από τα ξενοδοχειάκια στο Περβόλι, έχομε και τον ξενώνα «Βάλια Κάλντα» στη Βωβούσα, που δέχεται και κατασκηνωτάς με σκύλους!

demetrat είπε...

ωραία,τότε, τα σκυλιά στον ξενώνα της Βωβούσας,εμείς στο αρκουδόρεμα στο Περιβόλι, θα συναντιόμαστε στον αυχένα με το δάσος από οξιές, και όλοι μαζί θα πηγαίνουμε βόλτα στην ακρογιαλιάααααααααα.
(αυτό με τη μπανιέρα μου άρεσε πολύ, αρκει να συμφωνήσει και ο αρκουδόβλαχος) :))
δ

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Άμα του περιγράψω ενδελεχώς την παρέα και τα μεζεκλίκια, θα κουνάει την ουρά του απ' τη χαρά. Και θα φέρει και παιδικό σαμπουάν για τα αρκούδια.

demetrat είπε...

καλέ, έχουν νουρά οι βλάχο;

demetrat είπε...

τόφαγα το ι

ΠανωςΚ είπε...

Αυτά τα ξύλα στη φωτογραφία, είναι της αρκούδας;

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Δεντρά είν', ΄ρε ζαγάρ΄!

ο αποτέτοιος είπε...

Άντε με γεια τα καινούργια αρκουδάκια. Που να επιβιώσουν ομως τα κακόμοιρα σε τέτοια μέρη που γεννήθηκαν!
Σκύλε σε χαιρετίζω και σε συγχαίρω για το ωραίο σου βλογ.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Θα ζήσουνε. Το ένα τουλάχιστον. Το πρόβλημα είναι το καλοκαίρι, που μπαίνουνε διάφοροι κάφροι στο δρυμό, κατασκηνώνουνε, αφήνουν σκουπίδια, κάνουν φασαρία.
Κι άμα τους δει η Αλέκα με τα μικρά της θα τους μουντάρει. Και θάχει και δίκιο!

ο αποτέτοιος είπε...

Φυσικά και κατασκηνώνουν. Αφού άλλωστε απαγορεύεται υποτίθεται από το νόμο η κάθε λογής ανθρώπινη δραστηριότητα τέτοιου είδους μέσα σε εθνικό δρυμό, γιατί να μην κατασκηνώσουν;Βρε πάνω τους Αλέκα!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Μωρέ και 'γώ έχω κατασκηνώσει κατά καιρούς αλλά πρόσεχα ιδιαίτερα τι έκανα. Πέρυσι είδα κάτι κάφρους να ανάβουνε φωτιές σαν νάταν του Αι-Γιαννιού.
Και άσε με εμένα, τους τσοπαναραίους που δεν λένε να βγουν από τον Δρυμό πού τους βάζεις;

ο αποτέτοιος είπε...

Άμα είσαι καλός κατασκηνωτής σέβεσαι αυτό που υπάρχει γύρω σου. Αυτοί με τις φωτιές μάλλον δεν θα είχαν να πηδήξουν τίποτα άλλο, και για αυτό είπαν να πηδήξουν καμιά φωτιά (είμαι πολύ κακός;)
Όσο για τους άλλους, πριν μερικά χρόνια ήμουνα με κάτι φίλους στο δρυμό βίκου - αώου και το είδα πρώτη φορά αυτό live. Ήμασταν στην είσοδο του δρυμού και βλέπουμε τσομπάνη καμαρωτό να περνάει με τα ζα ακριβώς κάτω από την πινακίδα που έγραφε "απαγορεύεται η βόσκηση"!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Τους τσοπαναραίους της Β.Κ. τους είπαν να μετακομίσουν όταν στηνόταν ο Δρυμός. Κι εκείνοι τους απάντησαν «αν φύγουμε, θα καεί!». Κι έμειναν, φυσικά. Και δεν εννοούσαν ότι τα κοπάδια προστατεύουν το τοπίο, απαλάσσοντάς το από τα ξερά.