Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Μπράααααααβο, αγόρι μου!

Ό,τι άγνωστες λέξεις είχε μάθει, έγραψε προσεκτικά ο ο καλός ο μαθητής ο Χριστάκης G.. Θα μου πείτε, κι ο Ανδρουλάκης το ίδιο δεν είχε κάνει;

6 σχόλια:

ΠανωςΚ είπε...

Θα μπορούσε βέβαια η υπογραφή να είναι σκέτο G. και η πρωτελευταία αράδα να διαβαστεί Χριστός, και ουχί Χρίστος, ώστε να αναδειχθεί η θέωση της φθαρτής τωόντι λατρεμένης ανθρώπινης ύλης.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Μα τι σοφός που είστε!

GrBase είπε...

κάντε υπομονή ...
προς το παρόν ασκείται στις δισύλλαβες λέξεις και υπογράφει με μονόγραμμα για να γίνεται κατανοητός από τους υπόλοιπους της κατηγορίας του.
Η περίφημη κατηγορία G-spot που έχουν το σημείο G στο διακοσμητικό αντικείμενο που φέρουν στους ώμους τους και εναγωνίως ψάχνουν τις οδηγίες χρήσης του.

Πάντως με τέτοιο τρόπος έκφρασης δεν τον κόβω για nobel λογοτεχνίας.
Χλωμό το βλέπω ... :-)

ο αποτέτοιος είπε...

Μη το μαλώνετε το παιδί. Μπορεί με αυτή την επιγραμματική φράση να εννοούσε ότι όλα στον κόσμο αυτό είναι σκάτα. Και το μουνί και το βυζί (δλδ οι γυναίκες όλες είναι σκάρτες) και ο χριστός (δλδ κάτω η θρησκεία). Επίσης μπορεί να εννοούσε ότι όλα είναι σκατά έκτός από το μουνί και το βυζί (δλδ τα υπέροχα πλάσματα που λέγονται γυναίκες) και το χριστό!;!;!;!; (εντάξει σε αυτή την περίπτωση προτιμάω το χρίστο σαν υπογραφή).

Με άρεσε αυτό για τον Ανδρουλάκη.

Daria είπε...

Μα πως σούρθε βρε καλέ μου σκύλε πως το όνομα είναι Χρίστος; Α απ πα...
Έλα Χριστέ και μπούκωνε

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Λες να γράφεται «Χρήστος» με «ή»; Ε, τότε, μοιάζει ακόμη περισσότερο του Μίμη Ανδρουλάκη...