Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Σαν να μην έφθαναν οι μπάτσοι...

... πλάκωσαν και οι «Απάτσι»! Με καλάσνικοφ και χειροβομβίδες, παίζοντας πόλεμο στις γειτονιές μας!

Πυροβολώντας στα τυφλά τη διμοιρία που φυλάει το Υπ.Πο., όχι μόνο νομιμοποίησαν ξανά την παρουσία της αστυνομίας στα Εξάρχεια με έρευνες και προσαγωγές αλλά και υποθήκευσαν τη ζωή του επόμενου 15χρονου.

Αποκλεισμένα τα μισά Εξάρχεια, σαν να ΄μαστε στη Λωρίδα της Γάζας. Νεκρική σιγή παντού. Ο κόσμος κρατάει την ανάσα του.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ή/και "επειδή δεν έφταναν οι μπάτσοι"

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Πέστο ψέμματα...

ΠανωςΚ είπε...

Μ' αυτά και μ' εκείνα, "ησυχία, τάξη και... ασφάλεια" επικρατεί στη γειτονιά...

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Προς το παρόν μπουκάρουν σε σπίτια σε όλο το λεκανοπέδιο.
Ωραία κατάστασις!
Γμησέ τα, ΠανωΚάτε, με τους ανεγκέφαλους που είπαν να ξεσκουριάσουν τα καλάζνικοφ στη γειτονιά μας!

Ανώνυμος είπε...

Η απαξίωση της ελας στα μάτια και του τελευταίου φιλήσυχου νοικοκυραίου είχε φτάσει σε επικίνδυνα επίπεδα. Η προοπτική του δεύτερου δυναμικότερου γύρου με ορόσημο τις 9/1 δημιουργούσε εφιάλτες στους κρατούντες. Έπρεπε κάτι να γίνει. Τώρα το έργο θα συμπληρώσουν δακρύβρεκτες αναφορές των μέσων εξημέρωσης και καταγγελίες εναντίον όλων όσων αντιστέκονται για δημιουργία "εγκληματικού κλίματος". Κερασάκι στην τούρτα Καραμανλής και Παυλόπουλος να μιλάνε ξετσίπωτα για δημοκρατία.

Πάντως προσωπικά -και κυνικά ομολογώ - στο ερώτημα και "γι' αυτό το παλλικάρι γιατί δε βγαίνετε να διαμαρτυρηθείτε", απαντώ "διότι δε χτυπήθηκε ο Διαμαντής, αλλά ο πραιτοριανός που φυλούσε τα αφεντικά του και μάλιστα από δικούς του για δημιουργία κλίματος". Μπάτσοι, αλλάξτε δουλειά, δεν είστε εργαζόμενοι αλλά σκυλιά που τα 'χουν και για σκότωμα τα αφεντικά τους.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Ανώνυμε, όσο περνάνε οι ώρες, τόσο καταλήγω ότι δεν επρόκειτο περί συνειδητής προβοκάτσιας αλλά περι ενέργειας κάποιων ανεγκέφαλων οπλόκαυλων, οι οποίοι θέλουν να εντείνουν την κρίση.
Προφανώς (για όλους εκτός από τους ίδιους) αυτό που έκαμαν είναι βούτυρο στο ψωμί του Καραμανλή και του ΠΑΣΟΚ. Και του ΚΚΕ, μιάς και συνέβη στα Εξάρχεια. Αλλά τι τους ενδιαφέρει αυτούς; «Hit and Run» ήταν πάντα η συνταγή τους...

Ανώνυμος είπε...

νομίζω ότι κάτι τέτοιο ή ανάλογο, ήταν αναμενόμενο. Εγώ το περίμενα όχι τόσο τυφλό, αλλά σε σχέση με τον εγκληματία Κορκωνέα.
Τελικά με τη βαλλιστική τί έγινε? Έμαθε κανείς?
Στην ιστορία του Διαφωτισμού μάθαμε οτι τότε, πριν από αιώνες,θεωρούσαν οτι η δικαιοσύνη εκτός από τυφλή έπρεπε να είναι και άμεση -χρονικά.
Μετά από τόσα χρόνια, εκτός από θεόστραβη, είναι και παραγεγραμμένη.

ματου

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Ματού Μανού
Ναι αναμενόμενο αλλά όχι κι έτσι! Με τη βαλιστική (με ένα λλλάμδα) μας βγήκε ολίγον έγκυος.
Όσο για τη δικαιοσύνη, πλέον, είναι και κουφή... Θεόκουφη, λέμε!

Ανώνυμος είπε...

Εχεις απόλυτο δίκιο σκυλε της Βάλια Κάλντα, με την ενεργεια αυτη η μπατσαρια εδραιωσε την παρουσια της στην περιοχη για τα επομενα χρονια. Φαντασου κιολας να πεθαινε ο αστυνομικος τι ειχε να γινει. Ομως εξακολουθω να πιστευω οτι παιζει χοντρη προβοκατσια στη μεση. Δε νομιζω να ηταν τοσο μλκες να πανε να βαλουν το κεφαλι τους στη γκιλοτινα υτοι που το εκαναν αν δεχθουμε την εκδοχη τρομοκρατιας κουκουλοφορων.

Ανώνυμος είπε...

Πριν από λίγο νά σου και η κόκκινη Λιάνα στο MEGA,είναι πεσμένο λέει το... ηθικό της αστυνομίας και κάτι πρέπει να γίνει για να ανορθωθεί.Εμ βέβαια το ΚΚΕ έχει κάτι χρόνια να φάει ξύλο και ξέχασε πως είναι!Α ρε κακόμοιρε παππού που έφτυσες αίμα στο Μακρονήσι και θεια Ελευθερία που άφησες τα κοκκαλάκια σου στον Ολυμπο,πού να το φανταζόσασταν ότι κάποτε θα εκπροσωπούσε το κόμμα σας η Λιάνα παίζοντας την μαρξίστρια λενινίστρια...Αχ..
Σ.

Δήμητρα είπε...

Δεν ξέρω ποιός το έκανε,γιατί το έκανε και πώς το έκανε.Δεν δικαιολογώ κανέναν...Ξέρω όμως ποιόι έχουν οπλίσει αυτά τα όπλα που βαράνε...
Ο Παυλόπουλος,ο Καραμανλής και όλα τ άλλα παιδία που δεν ούτε κουνήθηκαν απ την χοντρη καρέκλα τους.
Καλησπέρα :!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Χάλια η κατάσταση. Πάνω από 100 άτομα που έπιναν το ποτάκι τους, χωρίς να έχουν πάρει πρέφα τίποτε, σύρθηκαν στη ΓΑΔΑ, έφαγαν ξύλο κι έμπλεξαν ολονυχτίς, ύστερα από τους πυροβολισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Ακολουθεί χυδαία ανταπάντηση στο "τι γύρευε 15χρονών στα Εξάρχεια;". Παρακαλούνται οι ευαίσθητοι να μην την διαβάσουν.

"Τι γύρευε 20 χρονών ντυμένος φασουλής στα Εξάρχεια να φυλάει το κτηματομεσιτικό γραφείο Ζαχόπουλου και σία για 700 ευρώ και με τη φαντασίωση να γαμεί, να δέρνει και να κάθεται;"

Μπάτσοι αλλάξτε δουλειά. Ήσασταν και παραμένετε για φτύσιμο παρά την προβοκάτσια των πύρκαυλων ζορό και της κάθε μαλακισμένης πρωτοπορίας.

Ο Πανούσης, που τον είχα και σε κάποια εκτίμηση, είπε ότι "η αστυνομία είναι πυλώνας της δημοκρατίας". Σωστά το έθεσε, στο πολίτευμα έκανε λάθος.
τρολ

aKanonisti είπε...

Για να βρεις τον δράστη... πάντα ψάχνεις το κίνητρο....
Και τώρα.. το κίνητρο φανερώθηκε...
και δεν ήταν σίγουρα να φάνε έναν κακομοίρη μπάτσο... ήταν.. όλα όσα επακολουθήσανε..

Καμία προβοκάτσια να μην περάσει...
Και αν ετοιμάζονται για το επόμενο 15χρονο... όπως λες...
εμείς δεν θα κρύψουμε τα πιτσιρίκια... για να μην πάνε στην πορεία της Παρασκευής...

Θα είμαστε εκεί.. ως μεγαλύτεροι... να εξασφαλίσουμε ότι θα μπορεί ο καθένας να εκφράζει την αμφισβήτηση του ελεύθερα...

...γιατί ποτέ δεν φτάνουν οι μπάτσοι.....ούτε οι προβοκάτσιες...

:-))))

Ανώνυμος είπε...

Και μέσα σε όλα αυτά ο μπούλης πρωθυπουργός να τρέχει στα νοσοκομεία και να πλασάρει τη μούρη του ως υπερασπιστής των θεσμών που πλήττονται από "εχθρούς της δημοκρατίας". Όταν οι θεσμοί σκότωναν... ο ένας μούγκα, ο άλλος σκυλάδικο. Κρίμα για το μπατσάκι, έγινε ατραξιόν για νταβατζήδες της δημοκρατίας και εύρημα για τους ίματζ-μέικερς...

Ανώνυμος είπε...

Μαγκιά, μεγάλη μαγκιά σου λέω!

ο αποτέτοιος είπε...

τα χειρότερα έρχονται..