Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Η μεθεπόμενη νύχτα...

Στην Αθήνα μεσ' στο κέντρο, κάηκε καινούργιο δέντρο. Το κάψαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του κυρ Νικήτα!

Όπως φαίνεται κι από τα προηγούμενα ποστς, κάθε βράδυ το πεδίο των συγκρούσεων μετακίνείται όλο και πιο αριστερά, δηλαδή όλο και πιο νοτιοανατολικά, προς το κέντρο της πόλης. Η φωτεινότερη κηλίδα της φωτογραφίας, πίσω από το πανωσήκωμα που προεξέχει του ορίζοντα, είναι η Ακρόπολη.

EDIT στις 10.00 μμ: Κάπου στο χάος των δακρυγόνων μπερδεύτηκαν οι μπάτσοι κι άφησαν να φύγει προς το Κολωνάκι ασυνόδευτο ένα μεγάλο μέρος διαδηλωτών, που όμως αποδείχτηκαν βέροι μπάχαλοι. Οι οποίοι έκαναν τα κυριλέ μαγαζιά της οδού Βουκουρεστίου και των παρόδων της μπάχαλο! Γι' αυτό φαίνονταν οι καπνοί να μετατοπίζονται ανατολικότερα.

3 σχόλια:

demetrat είπε...

έτσι σε θέλω.
να μας βγάζεις ημερονύκτιο πρόγραμμα.
δ

Daria είπε...

Oh yes! Στη Βουκουρεστίου χώθηκα η βλαμμένη θέλοντας να μην καταπιώ άλλα χημικά και επίσης να πάω σπίτι μου, διότι με έπαιρναν τηλέφωνο πανικόβλητος ο μικρός και ο μεγάλος. Κι έπεσα πάνω στο σπάσιμο. 10 σπάγανε και 30-40 άσχετοι σαν κι εμένα, κοιτούσαν, έβγαζαν φωτογραφίες με τα κινητά κλπ.
Όλο αυτό δεν το έχω ξαναδεί ποτέ φυσικά.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Μα βγήκα από το μετρό, ο μλκας, στην Ομόνοια πάνω την ώρα που πέρναγε το ΚΚΕ. Βλέπω τα στειλιάρια με τα σφυροδρέπανα, τους νταγλαράδες σε αλυσίδες, λέω «α, καλά, εδώ θα είναι ήσυχα!». Αμ δε, σε λίγο αρχίζουν τα κρακ, κρακ, κρακ, κατέβαζαν το φασιστοπλάδικο (φωτογραφίες στο σημερινό θρεντ) της Ομόνοιας. Ε, άρχισαν τα δακρυγόνα και την έκανα με πλάγια προς Γ' Σεπτεμβρίου. Βλέπω από κει να κατεβαίνει μία διμοιρία τρέχοντας προς το (αμαρτωλό) Α/Τ Ομονοίας. Και στο καπάκι μία ομάδα πιτσιρικάδων (μωρά!) να φεύγει σφήνα προς τα κεί. Ξαναμεταβολή και πάλι στο μετρό προς Βικτώρια!